Sjursnes ti på topp 2014

Alle ti løypene i ti på topp 2014 er merket og klar til å ta i mot vandrelystne mennesker.

Utviklingslaget vil for det første takke alle som har hjulpet til med å få løypene merket og klargjort for årets sesong. Dette gjelder Ole Myrvang og Rita Hauan som har merket Lavangstind og Musnestind, Irene og Anbjørn Salamonsen som har merket Ramnhaugen, Reiervikåsen og Middagshaugen, Torunn Slettnes som har merket Knausen, Aase Berg som har merket Skogneshytta, Ida Salamonsen som har merket Svarthammarn og Bjørn-Even Salamonsen som har merket 4H-gammen og Njoskefjellet.

Barnas 5 på topp.

Årets toppturer er delt opp i 5 enkle og 5 litt hardere ruter. I barnas 5 på topp inngår Ramnhaugen, Reiervikåsen, Svarthammarn, Middagshaugen og 4H-gammen. Dette er relativt greie turer å gå for de minste, og besøk på alle disse 5 toppene vil gi et ti-på-topp-krus som premie.

Voksnes 5 på topp.

I de voksnes 5 på topp må man ta turen på Lavangstinden, Musnestinden, Knausen, Njoskefjellet og Skogneshytta for å få kruset. Her er spesielt Lavangstinden og Musnestinden utfordrende, med sine høyder på rundt 1200 meter og relativt krevende terreng.

Priser og premiering.

For alle som deltar og besøker de 5 barnetoppene er premien et krus. Det samme gjelder for dem som besøker de 5 voksentoppene. For de sprekeste, som går på alle de ti toppene, vanker en ekstra premie.

Prisen for deltakerheftene er som følger:

Barnas 5 på topp Kr. 60,-
Voksnes 5 på topp Kr. 60,-
Begge heftene Kr. 100,-

 

Til slutt en stor takk til våre sponsorer som muliggjør arrangementet hvert år

SRP

JOKER SJURSNES

AIS REGNSKAP AS

SJURSNES KROA
LAVANGEN GAARD
DALEN HUSFLIDSLAG
L. HAUAN & SØNNER
NAKKEVANNET GRUNNEIERLAG