10 på topp 2016

LOGO TPT2016

Årets 10 på topp er oppsummert. Totalt 29 personer har levert inn deltagerkort. Det er flere som har skrevet seg inn i bøkene, men alle som har fulgt med vet at skal det bli premie så må deltagerkort leveres inn i tide.

Premier er trukket blant alle uten hensyn til hvem som har gått mest eller minst: 3 gavekort a 1000 kr til: Keth Johansen, Einar Vader og Ida Marie Mortensen. 5 gavekort a 500 kr går til: Anna Johansen, Elise, Johannessen, Anne Berit Johannessen, Steinar Bruvold og Torunn Slettnes. Gratulerer alle sammen.

Vi vil fortsette tiltaket neste år og håper at flere av hankjønn blir med. Det er nemlig damene som dominerer fullstendig. 7 menn og 22 damer gjør damene til de sprekeste her i bygda.
For de som er konkurranseorientert tar vi med litt statistikk om de som har vært flinkest til å delta. Alle damer selvfølgelig: Keth Johansen har notert alle toppene, totalt 33 turer og har klatra 11215 høydemeter. Det er langt høyere enn Mount Everest. Anna Johansen har også notert alle toppene og har 19 turer med til sammen 8538 høydemeter. Den tredje som har vært på alle toppene er Solfrid Nilsen, som har 19 turer med til sammen 7549 høydemeter.

Utviklingslaget vil belønne den som først når 50000 høydemeter med en egen premie. Det skal være en gulrot for de som har lyst til å konkurrere med disse damene. Det er god spredning i alder på deltagerne, fra 8 til 71 år, det betyr at dette er et tilbud til alle som har lyst til å gå på tur.

Våre sponsorer er: L. Hauan & Sønner, Skognes IL, AIS Regnskap A/S, Skarmokka Ribbe og Pinnekjøtt, Masterteknikk A/S, Labukt A/S, Dalen Husflidslag, Roar Winther, Motorgrossisten A/S og Pyramiden Sport.
Tusen takk til alle som har deltatt.